Over ons

Miedema Bouwadvies is een dynamisch, en onafhankelijk bureau dat u op een professionele manier ondersteunt en adviseert. Wij faciliteren opdrachtgevers bij het vormgeven van uw duurzaamheidsambities bij uw uw vastgoedopgaven. Als het nu gaat om nieuwbouw of woningverbetering.

Werken met passie en gedrevenheid om dromen te verwezenlijken. Door samenwerking op basis van vertrouwen, gelijkwaardigheid, openheid en eerlijkheid met respect voor ieders inbreng. Als een spin in het web, sturend, soms duwend dan weer eraan trekkend, inspirerend maar ook motiverend en enthousiastmerend om die gezamenlijk geformuleerde dromen om te zetten naar concrete doelen en resultaten. Profesioneel, betrouwbaar en aanspreekbaar. Ik maak graag tijd voor u vrij en ben er voor u, uw partner bij het verwezenlijken van de gezamenlijk geformuleerde duurzame doelen.


Ruim 23 jaar ervaring
Wij helpen u graag bij het vormgeven van uw vastgoedopgaven. Wij hebben met name gewerkt in de branche van architectenbureaus, en in de corporatiesector.
Met ruim 23 jaar ervaring, variërend van projectopzichter, projectleider, projectmanager of ontwikkelaar kunnen wij u op vele fronten ondersteunen en ontzorgen. Onze ervaring zetten wij graag voor u in.